Inloggen kan via https://[Naam_Website].paddlecms.net/user. Wanneer de website live is, zal dit via de url https://www.[naam_website].be/user verlopen.

Afhankelijk van jouw rol zal je een ander beeld te zien krijgen. Als je beeld niet 100% overeenstemt met de schermafbeeldingen in de helpdesk, heb je waarschijnlijk een andere gebruikersrol. Dit zorgt niet voor problemen bij het volgen van de stappen.