Rol

Beschikbaarheid

Webadmin

Beschikbaar

Hoofdredacteur

Beschikbaar

Redacteur

Beschikbaar

De volgende stappen leer je hoe je een bedrijfspagina moet aanmaken:

1. Ga naar “inhoud” - “inhoud toevoegen”

2. Klik op “Bedrijf” om een bedrijfspagina aan te maken.

1. Bij taal kies je in welke taal je de pagina wil aanmaken ( Automatisch ingesteld op Nederlands)

2. Vul verder alle velden in die nodig zijn:

• Naam

• Telefoon

• E-mailadres

• BTW-nummer

• Website van het bedrijf of vereniging: waarbij je een URL ingeeft en daaronder heb je de mogelijkheid om een aangepaste tekst te typen die zal gekoppeld zijn met de website.

• Links met sociale media

• Daarnaast is het ook mogelijk om een logo te uploaden.

• Adres

• De mogelijkheid om het bedrijf of de vereniging te lokaliseren op een kaart

• Korte beschrijving of uitleg

• Openingsuren kunnen toegevoegd worden

• Ten slotte kan je de  taxonomie invullen.

1. Ben je klaar met alle velden  in te vullen, klik dan op opslaan.