Wanneer je voor het eerst een bedrijfspagina aanmaakt kan je alle bedrijven terugvinden op een automatisch gegenereerde overzichtspagina die alle aangemaakte bedrijven verzameld.

Hoe je deze pagina terugvindt, kan je zien door volgende stappen te volgen. Let wel op: wanneer de website niet volledig gelijk is aan de afbeeldingen die worden getoond, dan is het mogelijk  dat je niet beschikt over de juiste rechten.

Rol

Beschikbaarheid

Webadmin

Beschikbaar

Hoofdredacteur

Beschikbaar

Redacteur

Niet beschikbaar

1. Om de bedrijfspagina voor een eerste keer te bezoeken, ga je naar

instellingen > Paddle CMS Platform > Paddle Modules

1. Op deze pagina vind je een overzicht van de verschillende modules die geactiveerd zijn op je website. In dit overzicht kan je ook instellingen van de verschillende modules aanpassen.
    Navigeer naar de module “Bedrijvengids” en klik hierop.

1. Wanneer je hierop hebt geklikt, laadt er een nieuwe pagina. Scroll helemaal naar beneden om alle opties van de module te zien.

1. Vanuit dit menu kan je een bedrijfspagina aanmaken of kan je kiezen om het overzicht te openen. Door op het overzicht te klikken, kan je de pagina bekijken en bewerken of de lay-out aanpassen. Daarnaast kan je de pagina ook in de structuur plaatsen, zodat bezoekers kunnen navigeren naar de pagina.