1. Ga naar instellingen en naar Paddle modules zoals hieronder afgebeeld staat.

1. Je krijgt een overzicht van alle modules die werden geactiveerd voor je website. Tussen deze lijst vind je Meldingen module. Klik daarop.

1. Wanneer je hierop hebt geklikt, kan je helemaal naar onder scrollen om de instellingen van de module aan te passen.

1. Wanneer je de instellingen hebt aangepast, klik op opslaan.

1. In het veld Postcode kan je meerdere postcodes toevoegen door tussen de postcodes een komma te plaatsen.

2. Je kan ook een label geven aan de meldingen:

1. Nieuwe melding kan je een label geven

2. Een melding in behandeling kan je een label geven

3. en een voltooide melding kan een label krijgen.