De volgende stappen leren je hoe je een meldingspagina kunt aanmaken in het CMS.

 1. Eerst ga je naar het tabblad inhoud. 

 1. Klik op de knop Inhoud toevoegen om inhoud toe te voegen aan de je website. 

 1. Nu zie je een volledig overzicht van alle paginatypes die je kan toevoegen aan je website. Hierin zoek je naar “Melding” en klik je daarop. 

 1. Hierna krijg je een overzicht met alle instellingen van de pagina. De belangrijkste is dat je kiest welk soort webformulier je aan de meldingspagina wilt koppelen. Je kan hier kiezen tussen twee verschillende opties: 

  1. Bestaand webformulier: Je kiest een bestaand webformulier door de titel ervan in te vullen. 

 1. Je kiest om een nieuw webformulier aan te maken. Wanneer je dit opslaat, dan word je meteen omgeleid naar de pagina om een webformulier aan te maken. 

 1. Wanneer alle instellingen juist staan, dan kan je de pagina opslaan. Aan de hand van je keuze wordt de pagina opgeslagen en kan je worden doorverwezen naar het aanmaken van een webformulier.

  1. Inhoud: Je kan in dit veld de inhoud van de pagina plaatsen. Dit wordt dan op de pagina geplaatst

  2. Aan de rechterkant kan je de meldingspagina ook toevoegen aan je structuur. Dit kan je doen door menu-instellingen open te klappen en menu te activeren. Hier kan je dan kiezen waar de pagina moet staan in de structuur.

  3. Aan de rechterkant van je pagina kan je ook kiezen om een pagina uit te sluiten uit je zoekresultaten. Wanneer je dit activeert wordt de pagina uitgesloten van de interne zoekfunctie.

  4. Je kan ook kiezen wanneer een meldingspagina wordt gepubliceerd en wanneer deze wordt gedepubliceerd.