Om de structuur te bekijken van je website volg je de volgende stappen:

1. Ga naar “structuur” > “menu’s”

1. Door op Menu’s te klikken  kom je terecht op een overzicht van alle verschillende menu’s.
    De belangrijkste menu’s zijn :

1. Hoofdnavigatie: De hoofdnavigatie zorgt voor de algemene navigatie van de pagina. Daarin wordt de algemene structuur van de website weergegeven. Het is de bedoeling dat elke pagina die je als gebruiker wilt tonen aan bezoekers in de navigatie verschijnt zodat bezoekers de mogelijkheid hebben om te navigeren over de pagina.

1. Topnavigatie: De topnavigatie staat op de startpagina rechts bovenaan je pagina. Dit menu valt minder op dan de hoofdnavigatie, maar wordt ook gebruikt om eventuele interessante links te plaatsen.

1. Klik je verder op dit menu dan kan je in detail bewerken.