Hoe schakel ik de menu-structuur van een pagina uit?

Gewijzigd op Wed, 26 Jan 2022 om 01:37 PM

Zoals je structuurelementen kunt toevoegen in de navigatie, is het zo ook mogelijk om structuurelementen toe te voegen in de navigatie. Deze kan je makkelijk uitschakelen via de volgende stappen:

1. Ga naar de structuur in de back-end van je website.

1. Klik op de structuur waarin je een element wenst uit te schakelen.

1. Zoek in de structuur het element die je wenst uit te schakelen.

2. Klik op het vinkje onder de kolom “Uitschakelen” om het element uit te schakelen.

1. Klik op opslaan

1. Het element is nu uitgeschakeld en dus niet meer zichtbaar voor de bezoeker.