1. Ga naar Instellingen - Zoeken en metadata - URL Aliassen

1. Je wordt doorgestuurd naar een pagina met alle URL-aliassen op je website.

1. Ga naar de alias die wilt bewerken. Onder acties kan je klikken op bewerken.

1. Wanneer je op bewerken hebt geklikt word je doorgestuurd naar de instellingen van de alias. Je kan hier je aanpassingen invullen.

1. Wanneer de aanpassingen werden doorgevoerd, kan je de alias opslaan door op de knop Opslaan te klikken .