Een gebruiker met de rol webadmin kan een account verwijderen uit het CMS. Dit kan alleen worden gedaan door een gebruiker met webadmin rechten.

  1. Ga naar Gebruikers

  1. Selecteer de gebruiker die je wilt verwijderen, door op het selectievakje te klikken voor de naam van de gebruiker.

  1. Onder de zoekbalk vind je een actiemenu, waar je verschillende acties kunt kiezen. Kies in dat menu voor de geselecteerde gebruikersaccounts annuleren. 

  1. Klik daarna op Toepassen op geselecteerde items.

  1. Er zal nu een bevestiging worden gevraagd en er worden vier verschillende verwijder-opties voorgesteld

  1. Je kan het account uitschakelen en de inhoud behouden

  2. Het account wordt uitgeschakeld en alle inhoud waarvoor dit account verantwoordelijk is wordt gedepubliceerd. 

  3. Het account verwijderen en alle inhoud toegewezen aan dit account verplaatsen naar anoniem.

  4. Het account en de inhoud verbonden aan dit account verwijderen. 

  1. Wanneer je zeker bent klik je op Account annuleren.