Het is mogelijk om media per document en/of per afbeelding te verwijderen. Dit is zeer eenvoudig binnen het Paddle CMS Platform. De volgende stappen leren je hoe je media makkelijk kunt verwijderen.

1. Ga naar “Inhoud” - “Mediatheek”

2. Zoek de afbeelding of het bestand die je wenst te verwijderen.

3. Klik op het potlood die bij de afbeelding staat.

1. Een alternatieve manier is om rechtstreeks op het kruisje te klikken. Zo kan je het mediabestand ook verwijderen.

1. Klik op de “Verwijder”-knop om de media te verwijderen.