Hoe kan ik mijn csv importeren in de website?

Gewijzigd op Tue, 29 Mar 2022 om 03:16 PM

Eenmaal je de voorbereiding van de CSV achter de rug hebt, kan je de CSV opladen in het cms. Dit kan je doen door volgende stappen te volgen:

1. Ga naar Instellingen > Paddle CMS Platform > Paddle modules

2. Binnen de modules zoek je naar de module: Bedrijvengids import en klik daarop.

3. Onderaan vind je de mogelijkheid om je aangemaakte CSV op te laden en de bedrijven toe te voegen aan je CMS.

4. Daarnaast maak je ook nog een lijst met alle algemene woorden die je hebt gebruikt bij de verschillende bedrijven. Dit zorgt ervoor dat de gebruikte taxonomieën correct worden opgeladen. De manier waarop je dit doet is:

1. Elke lijn heeft 1 algemeen woord. Je kan in je CSV vertalingen toevoegen door gebruik te maken van een ,

2. De volgorde van de vertaling is: General tags nl;General tags en;General tags fr;General tags de;;

5. Dit kan je doen door onderaan op bestand uploaden te klikken en je CSV op te laden.

Onderaan het artikel worden er nog voorbeeld csv’s opgeladen als voorbeeld.