Indien de gebruiker veel nieuwe media wil uploaden, dan is het mogelijk om verschillende afbeeldingen tegelijk te importeren. Dit kan je in het Paddle CMS doen aan de hand van de functie “Media in bulk uploaden”. De volgende stappen leren je hoe je media in bulk kunt importeren:

1. Ga naar de mediatheek (meer details waar de mediatheek staat, kan je terugvinden onder punt 5.1 Hoe kan ik de mediatheek openen?)

2. klik op “upload media in bulk”

1. Kies het gewenste content type dat je wilt uploaden.

2. Door op “Bladeren” te klikken is het mogelijk om meerdere bestanden te selecteren en te uploaden. . Daarnaast is het ook mogelijk om de gewenste bestanden in de “dropzone” te slepen en ze hierdoor toe te voegen.

1. Nu moet je enkel nog een naam invullen voor de bestanden en een taxonomie toevoegen om een gestructureerd overzicht te verkrijgen.

2. Klik op “Verzenden” om de bestanden op te slaan.