Kan ik een vorige versie van een pagina opnieuw publiceren?

Gewijzigd op Mon, 28 Sep 2020 om 11:05 AM

Een website beheren is meer dan publiceren van nieuwe pagina’s. Meer dan eens moeten pagina’s worden aangepast. Maar wat met de vorige versies van een pagina? Gaan deze verloren of kan je nog op je stappen terugkeren?

Je kan met ‘revisies’ een overzicht van de oudere versies terugvinden, meerdere versies van een pagina met elkaar vergelijken en een vorige versie terug publiceren. Deze functionaliteit verschijnt standaard in het pagina-overzicht in de back-end, zodra een pagina werd aangepast na publicatie. Volgende stappen leren je hoe je een oude versie van een pagina kunt terugplaatsen:

• Ga naar de pagina waarvan je een vorige versie wilt terugzetten.
  • Klik daarna op "Revisies".

• Hierna kom je op een nieuwe pagina die aantoont welke vorige versies er allemaal beschikbaar zijn. Klik op "Terugzetten" bij de versie die je wilt terugzetten.