Hoe kan ik mijn eigen profiel aanpassen ?

Gewijzigd op Mon, 08 Mar 2021 om 04:16 PM

Als gebruiker is het mogelijk om je eigen gebruikersprofiel aan te passen. Je gebruikersprofiel bestaat uit je naam, achternaam, wachtwoord, e-mailadres, gebruikersnaam. Binnen deze instellingen is het mogelijk om jouw wachtwoord, de taal van je account, notificaties en de persoonlijke gegevens aan te passen.

Bovenaan je scherm in de zwarte balk zal je jouw naam en voornaam zien staan

Als je op jouw naam klikt krijg je 3 opties:

• Jouw profiel bekijken
  • Jouw profiel bewerken
  • Uitloggen

Bij profiel bewerken kan je allerlei instellingen van je profiel aanpassen.

Let op! Wanneer je voor de eerste keer inlogt is het belangrijk om je wachtwoord te veranderen, zodat je website optimaal beschermd is. Hiervoor moet je eerst je huidige wachtwoord invullen.