Openingsuren blok toevoegen aan je pagina

Gewijzigd op Mon, 03 Oct 2022 om 08:15 AM

Wanneer je openingsuren wilt toevoegen aan je website, dan gebruik je beter het organisatie blok in lange weergave. Hierdoor krijg je de mogelijkheid om zowel de openingsuren als de organisatiefiche te tonen.

1. Navigeer naar de pagina waar je het blokje wilt plaatsen.

2. Klik op de pagina op het blok “Lay-out” om de lay-out van de pagina aan te passen, zoals hieronder afgebeeld.

1. Navigeer naar de plaats waar je het blokje wilt toevoegen. Klik daar op “ Blok toevoegen”

1. Er verschijnt een nieuw scherm aan de rechterkant van de browser. Zoek daar in de zoekbalk naar “openingsuren blok”. Klik op het resultaat dat je vindt.

1. Je krijgt nu een overzicht te zien waar je de verschillende instellingen van dit blok kunt instellen. Het belangrijkste is dat je de openingsuren kiest.

1. Kies tussen een overzicht in detail of een lijst van openingsuren:

1. Een gedetailleerd overzicht van de openingsuren: Deze optie geeft een gedetailleerde set van openingsuren die gekoppeld zijn aan een organisatie.

2. Een lijst van openingsuren: deze optie geeft je een lijst van openingsuren, specifiek voor een openingsuren pagina.

1. Wanneer alle instellingen werden ingesteld, kan je klikken op “Blok toevoegen” om het blok toe te voegen.