Organogram blok toevoegen aan een pagina

Gewijzigd op Mon, 26 Apr 2021 om 10:58 AM

1. Navigeer naar de pagina waar je het blokje wilt plaatsen.

2. Klik op de pagina op het blok “Lay-out” om de lay-out van de pagina aan te passen, zoals hieronder afgebeeld.

1. Navigeer naar de plaats waar je het blokje wilt toevoegen. Klik daar op “ Blok toevoegen”

1. Er verschijnt een nieuw scherm aan de rechterkant van de browser. Zoek daar in de zoekbalk naar “organogram blok”. Klik op het resultaat dat je vindt.

1. Je kan nu de instellingen van het blok aanpassen. Om het blok juist in te stellen kan je de volgende zaken instellen.

1. Je kan de organisatie kiezen, waar je alle werknemers wilt van aanduiden.

1. Je kan kiezen hoe je het organogram wilt weergeven. Je kan ervoor kiezen om een enkele organisatie weer te geven of je kan ervoor kiezen om onderliggende organisaties ook op te nemen in het organogram.

1. Klik op “Blok toevoegen” om de wijzigingen op te slaan.