Afgelopen evenementen toevoegen aan een pagina

Gewijzigd op Wed, 28 Apr 2021 om 04:44 PM

1. Ga naar de pagina, waar je een overzicht wilt toevoegen van de afgelopen evenementen.

2. Klik op Layout.

1. Ga naar de sectie waar je het overzicht wil plaatsen, klik op Blok toevoegen.

1. Rechts op je scherm vind je alle beschikbare blokken die je kan toevoegen aan je pagina.

1. In het zoekveld kan je zoeken naar “Events: Voorbije evenementen”

1. Klik op het verkregen resultaat

2. Je kan het blok nu instellen door volgende instellingen aan te vullen:

1. Je kan aanvinken of de titel moet weergegeven worden.

2. Je aangeven hoeveel items er worden weergegeven in het blok.

3. Je kan de hoogte aanpassen

4. Wanneer je Titel overschrijven aanvinkt, kan je een aangepast titel invullen, die de originele titel gaat overschrijven.

1. Wanneer alle instellingen zijn ingevuld, dan kan je op “Blok teovoegen” klikken.

1. Om de pagina op te slaan, klik je op Layout opslaan.