Vanuit de WYSIWYG een afbeelding uploaden vanuit Pexels.

Gewijzigd op Mon, 10 Jul 2023 om 10:03 AM

1. Vanuit de WYSIWYG editor kan je een afbeelding uploaden door op het onderstaande icoon te klikken.

1. Je kan nu kiezen om een afbeelding of document vanuit de mediatheek te gebruiken. Bovenaan wordt ook de optie gegeven om een afbeelding op te halen vanuit Pexels. Klik dan ook op deze mogelijkheid.

1. Daarna kan je zoeken naar een afbeeldingen en de resultaten van je zoekopdracht bekijken. Zoek naar een gepast foto.

1. Wanneer je een gepaste afbeelding hebt gevonden, geef je de gewenste grootte in van de afbeelding. Let op: wanneer je kiest voor originele ratio heeft het bestand vaak een hoge bestandsgrootte waardoor het bestand trager zal laden op de , je kiest dus best voor een kleiner formaat

1. Klik daarna op Selecteer deze afbeelding om de afbeelding toe te voegen.

1. Daarna kan je de pagina opslaan of het blok toevoegen aan je pagina.

=> De WYSIWYG editor heeft recent een update gekregen, meer informatie hierover volgt later.