Een afbeelding gebruiken van Pexels in een afbeelding blok

Gewijzigd op Wed, 28 Apr 2021 om 05:05 PM

1. Ga naar de pagina waar je een afbeelding blok wilt toevoegen.

1. Klik op Lay-out

1. Ga naar de sectie waar je een afbeeldingsblok wilt toevoegen.

1. Waar je het blok wilt, klik op Blok toevoegen.

1. Zoek in de zoekbalk naar Afbeelding blok en klik op het resultaat.

1. Klik op Media toevoegen

1. Je kan nu kiezen om een afbeelding of document vanuit de mediatheek te gebruiken. Bovenaan wordt ook de optie gegeven om een afbeelding op te halen vanuit Pexels. Klik dan ook op deze mogelijkheid.

1. Daarna kan je zoeken naar een afbeeldingen en de resultaten van je zoekopdracht bekijken. Zoek naar een gepaste foto.

1. Wanneer je een afbeelding hebt gevonden, geef je de gewenste grootte in van de afbeelding.Let op: wanneer je kiest voor originele ratio heeft het bestand vaak een hoge bestandsgrootte waardoor het bestand trager zal laden op de , je kiest dus best voor een kleiner formaat

1. Klik daarna op Selecteer deze afbeelding om de afbeelding toe te voegen.

1. Wanneer je de afbeelding hebt geselecteerd, kan je het blokje opslaan.