Navigeren naar de overzichtspagina van de zoekertjes

Gewijzigd op Wed, 28 Apr 2021 om 05:54 PM

Navigeren naar de overzichtspagina van de zoekertjes
  1. Ga naar instellingen - Paddle modules

1. Hier vind je een overzicht met alle modules die werden geactiveerd op je website. Zoek in dit overzicht naar de module Prikbord voor zoekertjes en klik daarop.

1. Scroll daarna helemaal naar onderen om een overzicht te krijgen van alle mogelijke pagina’s die deze module aanbiedt.

1. Klik vervolgens op de pagina Prikbord met zoekertjes

1. Je wordt doorgestuurd naar de algemene overzichtspagina van het prikbord met de zoekertjes

2. Je kan de overzichtspagina in de structuur plaatsen door te klikken op Bewerken en aan de rechterkant kan je in menu-instellingen openvouwen

3. Activeer Voorzie een menulink om een de structuur te openen

4. Je kan de pagina nu in de structuur plaatsen.

5. Wanneer je de pagina in de structuur hebt geplaatst kan je de pagina opslaan door op opslaan te klikken.