Release data 2023 - gepland onderhoud

Gewijzigd op Tue, 05 Sep 2023 om 01:03 PM

Uw Paddle CMS website wordt op verschillende momenten voorzien van upgrades en updates.

Server updates

De Paddle servers worden elke eerste en tweede dinsdag van de maand, tussen 22u en middernacht, voorzien van preventief onderhoud. Dit omvat het uitvoeren van werkzaamheden aan de infrastructuur met als doel de kwaliteit of stabiliteit van de dienstverlening te kunnen verbeteren of garanderen.

Ook worden alle veiligheidsupdates tijdens dit maintenance window doorgevoerd. Dit gaat onder meer over de laatste security updates.

Bij kritische vulnerabilities (gekende kwetsbaarheden), wordt de update binnen de 24 uur uitgevoerd.

Release van het Paddle Content Management Systeem

Elke website die gebruik maakt van het Paddle CMS Platform wordt elke vier weken voorzien van een technische update. Tijdens zo'n update worden bug fixes, verbeteringen aan bestaande modules of nieuwe modules door ons aan het CMS Platform toegevoegd.

Aan zo'n update gaat een volledig proces vooraf, waarbij elke ontwikkeling individueel wordt uitgevoerd, gecontroleerd door een tweede developer, en vervolgens getest door ons team. In voorbereiding van de release worden alle individuele ontwikkelingen samengevoegd en opnieuw getest. Hiervoor gebruiken we zowel automatische als manuele processen.

Doordat testen altijd een beetje onvoorspelbaar is, is het mogelijk dat de vooropgestelde release datum opschuift.

Vooropgestelde release data 2023