Configuratie van de taalwisselaar of taalswitch

Gewijzigd op Mon, 20 Mar 2023 om 10:01 AM

Deze uitbreiding is handing in het uitbreiden van je website in kader van meertaligheid. Als de nieuwe taal nog in opbouw is, wil je misschien niet dat de bezoeker deze pagina's kan consulteren.

1. Als websadmin ga je naar INSTELLINGEN > PADDLECMS PLATFORM > CONFIGURATIE VAN DE TAALWISSELAAR
  2. Daar krijg je een overzicht van alle geconfigureerde talen in de meertaligheid module
  3. Als de taal is "aangevinkt", dan wordt die getoond
  4. Er is de keuze om te kiezen tussen front-end en back-end.