Release note 15 februari 2024

Gewijzigd op Wed, 24 Apr 2024 om 02:56 PM

In deze mail geven we je een overzicht van onze maandelijkse technische upgrades van het Paddle CMS platform.

In de release van donderdag 15 februari 2024 zijn er een aantal nieuwe functionaliteiten en optimalisaties toegevoegd aan het Paddle CMS platform en de modules.

De volgende release is momenteel voorzien op donderdag 14 maart 2024. Voor de release ontvang je een release warning met finale timing.

Nieuwe features ✨
  • Favorietenlijst: met deze module zorgen we ervoor dat bezoekers pagina’s als favoriet kunnen aanduiden. Vaak wordt dit weergegeven in de vorm van hartjes. Binnen eenzelfde sessie wordt een unieke url opgebouwd die kan opgeslaan, gedeeld of gewist worden. Er is geen profielpagina nodig.
    Een voorbeeldje?
    We implementeerden deze module bij Visit-nieuwpoort.be
  • Google Translate Redirect Blok: met deze module zorgen we ervoor dat pagina’s, die niet vertaald zijn in het CMS, kunnen voorzien worden van een Google Translate redirect blok. Hierdoor kan de bezoeker de pagina in de browser vertalen via Google Translate. Zo hoef je geen vertalingen te beheren in het CMS zelf.
  • Tags tonen op front-end: tags die op de frontend weergegeven worden in lijsten en in de zoekfunctie kunnen nu ook individueel gestyled worden.
  • Active Directory: het is mogelijk om een Active Directory Login blok te tonen op een pagina.
  • Cookie module: de cookie module kan nu ook een nieuwe knop “Weiger alle cookies” bevatten.

Interesse in één of meerdere van deze features?

Het mooie van ons Paddle CMS platform is dat je altijd beroep kan doen op een uitbreiding.

Verbeteringen ?
  • Geavanceerde zoek: wanneer je de geavanceerde zoekmodule gebruikt in combinatie met de afgeschermde inhoudmodule, wordt bij het tonen van het aantal resultaten nu rekening gehouden met de toegangsrechten van de bezoeker.
  • Vlaams adressenregister: de output van het Vlaamse adressenregister in de webformulier inzending API module werd gefinetuned.
  • Productpagina’s: productpagina’s die van status 'Goed te keuren' naar 'Online' gaan, blijven ingeschakeld in de structuur.
  • Eventprogramma: aanscherpen van caching zodat wijzigingen aan het programma onmiddellijk doorkomen.
  • Reservatiemodule: het automatisch aanvaarden van reservaties kan.

Updates ?

• Voorbereidingen Drupal 10
  • Optimalisaties om de snelheid van de website te verbeteren

Custom Development ⚙️

• Het Facilitair Bedrijf
  • AZ Sint Jan
  • SESAR
  • Ecowerf
  • VITAZ
  • GO Academy
  • MOLMOD
  • UZ Gent
  • Imelda

Vragen voor onze helpdesk?

Vanaf nu kan PaddleChatbot je assisteren bij het snel verkrijgen van antwoorden op je vragen via onze website.