Release note 16 mei 2024

Gewijzigd op Do, 12 Sep om 3:39 PM

In de release van 16 mei 2024 zijn er een aantal nieuwe functionaliteiten en optimalisaties toegevoegd aan het Paddle CMS platform en de modules.

Wat is er nieuw?
Uitbreiding op onze module 'UiTinVlaanderen' waarmee we activiteiten in de website kunnen importeren. Hierdoor kunnen gebruikers de inhoud van activiteiten lokaal (in de website) verrijken en aanpassen.
Daarnaast kunnen we de lay-out aanpassen en activiteiten visueel aantrekkelijker maken, passend bij de visuele huisstijl van de website. Activiteiten uit de UiTdatabank zijn te combineren met je eigen activiteiten (aangemaakt in de website).
Tijdens het configureren kunnen we bepalen of nieuwe aanpassingen automatisch online komen of niet. Aanpassingen worden niet teruggestuurd naar de UiTdatabank.
Op zoekpagina’s met activiteiten kan je nu een geavanceerde filter (met prefilter) gebruiken op de woordenlijst “Type activiteit” (net zoals reeds aanwezig is voor de algemene woordenlijst).
De favorietenmodule kan nu ook gebruikt worden in combinatie met accounts van bezoekers. Bij inloggen zal de bezoeker een overzicht van zijn favorieten kunnen raadplegen.
Je kan nu een zoekpagina ook filteren op de “campus” woordenlijst.

Updates

Het is nu ook mogelijk om adressen in het buitenland in te geven.
Het is nu ook mogelijk om adressen in het buitenland in te geven.
Upcoming events blok werd geüpdatet.
De verantwoordelijke dienst verschijnt nu in de lay-out maar 1 keer, net zoals op de front-end.
De zoekbalk suggesties van de algemene zoekfunctie kunnen nu ook gebruikt worden op stratenplan pagina’s
Aanpassing van de zoekbalk zodat deze terug correct werk.
  • Sortering van A-Z voor straatnamen kreeg een update
  • Deelgemeenten staan nu correct vermeld in de e-mails die verstuurd worden

Toegankelijkheid
  • Aanpassing aan de notatie van bestandsnamen om te voldoen aan de meest recente toegankelijkheidsnormen.
  • Verwijderen van het tabindex="0" attribuut op de bovenaan en onderaan sectie om te voldoen aan de meest recente toegankelijkheidsnormen.
Security updates
  • Verschillende beveiligingsupdates op basis van onze permanente monitoring en security scans uitgevoerd door externe partijen
  • Beheren van onbeheerde bestanden
  • Module updates
Custom development

• GO Academy
  • MOLMOD (The Center for Molecular Modeling)
  • SESAR
  • Imelda Ziekenhuis - koppeling met AFAS
  •  AZ Sint Jan - koppeling met Carerix
  • Kliniek Sint-Jan Brussel
  • Het Facilitair Bedrijf
  • VITAZ
  • Parking Brussels