Arts pagina aanmaken op je website

Gewijzigd op Tue, 16 Jan 2024 om 11:12 AM

De volgende stappen leren hoe je deze pagina kunt aanmaken:

1. Ga naar inhoud (content)> inhoud toevoegen > Arts

1. Bij taal kies je in welke taal je de pagina wil aanmaken ( Automatisch ingesteld op Nederlands)

2. Vul verder alle velden in die nodig zijn

• Medisch diensthoofd: Geef aan van welke dienst deze arts Medisch Diensthoofd is. Start de titel van de dienst te typen en het systeem zal een voorstel doen.
    je kan hier ook meerdere diensten toevoegen door op “item toevoegen” te klikken

• Dienst: start de titel van de dienst te typen en het systeem zal een voorstel doen.
    je kan hier ook meerdere diensten toevoegen door op “item toevoegen” te klikken

• Uniek Arts ID: hier kan je het arts ID ingeven.

• Meer informatie over tijdstip waarop de arts geconventioneerd is vb invullen : “enkel op woensdag geconventioneerd”

• Je kan hier meerdere specialisaties invullen door op item toevoegen te klikken

• Hoofdafbeelding:media toevoegen. Deze afbeelding is de afbeelding van de arts die zichtbaar is voor de bezoeker:

• Indien de afbeelding al in de mediatheek staat: selecteer een afbeelding en klik op geselecteerde invoegen

• Indien de afbeelding nog niet in de mediatheek staat: kies een nieuw bestand toevoegen > selecteer bestand op jouw computer, geef indien nodig een alternatieve tekst mee (wordt gelezen door screenreaders) en ga de afbeelding bijsnijden > sla op > selecteer de afbeelding en klik op geselecteerde invoegen

• Raadplegingen: vink zaterdag en zondag aan als je ook daarvoor tijdslot wil ingeven. Voeg per dag waar nodig 1 of meerdere tijdsloten in. per tijdslot kan je ook bijkomende informatie invullen zoals een beschrijving en de locatie (afhankelijk van de instellingen).

• Telefoonnummer: Voeg 1 of meerdere telefoonnummers toe. Per telefoonnummer kan je het nummer, een extra label en de zichtbaarheid (privé of publiek) toevoegen.

• Link naar online afspraken: Een externe link naar de afspraken van de vorm https://website.com

• Bijkomende informatie

• Link naar publicaties en PUB-MED publicaties, beide externe linken

1. Vink bij de algemene woordenlijst een trefwoord aan  of vul bij trefwoorden de termen aan waarmee jouw pagina moet teruggevonden worden (niet verplicht)

1. Plaats de pagina op de juiste plaats in de navigatie

• scroll naar boven en kies in de rechterkolom voor menu-instellingen

• Vink aan dat je een menulink wenst

• Vul in en kies het juiste hoofdniveau

• Klik op “menulinkenulink toevoegen” indien de pagina meerdere keren in de navigatie moet staan.

1. Meta-tags: geef de pagina de juiste tags mee, voornamelijk pagina titel en beschrijving zijn belangrijk

2. Kies de juiste status voor de pagina

1. Klik op opslaan