Nieuwsblok toevoegen aan een pagina

Gewijzigd op Mon, 26 Apr 2021 om 10:42 AM

Aan de hand van een nieuwsblok kan je een specifiek nieuwsbericht in de kijker plaatsen op een pagina. Hierdoor leg je de nadruk op een belangrijk nieuwsbericht op de website.

1. Navigeer naar de pagina waar je het blokje wilt plaatsen.

2. Klik op de pagina op het blok “Lay-out” om de lay-out van de pagina aan te passen, zoals hieronder afgebeeld.

1. Navigeer naar de plaats waar je het blokje wilt toevoegen. Klik daar op “ Blok toevoegen”

1. Er verschijnt een nieuw scherm aan de rechterkant van de browser. Zoek daar in de zoekbalk naar “nieuws blok”. Klik op het resultaat dat je vindt.

1. Je krijgt nu een aantal instellingen te zien, waar je het blok kan gaan aanpassen. Het belangrijkste bij het nieuws blok is dat je het juiste nieuwsbericht selecteert om toe te voegen.

1. Wanneer alle instellingen werden ingesteld, kan je klikken op “Blok toevoegen” om het blok toe te voegen.