Configuratie in de module

In de module kan je de tekst van de e-mails die uitgestuurd worden bij statuswijzigingen aanpassen. Je kan volgende types e-mails aanpassen:

1. Bericht aan de inzender: de status is gewijzigd. Door het gebruik van tokens (code met vierkante haken), kan je bericht met dynamische inhoud gevuld worden. De toegelaten tokens zijn:

1. [webform_workflow:webform] => De naam van het webformulier

2. [webform_workflow:sid] => Inzendings-ID

3. [webform_workflow:user] => Inzender

4. [[webform_workflow:state] => Workflow status

5. [webform_workflow:website] = Naam van de website

6. [webform_workflow:submission_url] => URL van de inzending

2. Bericht aan de inzender en/of de beheerder bij interne communicatie. Wanneer een inzender of beheerder een bericht stuurt via het intern communicatieveld wordt een notificatie uitgestuurd. De toegelaten tokens zijn:

1. [webform_workflow:webform] => De naam van het webformulier

2. [webform_workflow:sid] => Inzendings-ID

3. [webform_workflow:user] => Inzender

4. [[webform_workflow:state] => Workflow status

5. [webform_workflow:website] = Naam van de website

6. [webform_workflow:submission_url] => URL van de inzending

7. [webform_workflow:citizen] => Inzender

3. Bericht aan de beheerder: er is een dossier aan jou toegewezen. Toegelaten token is: [webform_workflow:submission_url]

4. Bericht aan de beheerder en/of inzender: de inhoud van je inzending is gewijzigd.

Configuratie per webformulier: workflow statussen aanmaken of wijzigen per formulier

Wanneer de module e-loket is geactiveerd zie je bij de instellingen per webformulier een extra tabblad ‘Workflow’.

In dat onderdeel pas jer per formulier de mogelijke statussen van je workflow aan. Je bepaalt er ook welke status als standaard wordt genomen bij een nieuwe inzending en je bepaalt ook voor welke status er al dan niet een e-mail wordt verstuurd naar de inzender om te melden dat er een statuswijziging is.