Binnen het Paddle CMS Platform is het mogelijk om afbeeldingen op te slaan op de website. Elke afbeelding wordt dan bijgehouden in een centrale bibliotheek. Dit maakt het mogelijk om op meerdere pagina’s eenzelfde afbeelding/document/video te gebruiken terwijl je het bestand maar 1 keer hebt moeten uploaden.. De volgende stappen leren hoe een bestand kan worden toegevoegd aan de mediatheek:Ga naar de mediatheek via inhoud > mediatheek

1. Kies “Media-item toevoegen”

1. Kies het type media-item dat je wil toevoegen

1. Binnen de mediatheek is het mogelijk om verschillende soorten bestanden toe te voegen. Een volgende lijst verduidelijkt hoe elk type content werkt:

• Document:

• Geef een naam aan het document

• Upload het bestand

• Je kan tags meegeven aan het document om dit beter te vinden in de zoekresultaten

• Afbeelding:

• Geef een naam aan de afbeelding

• Upload de afbeelding

• Geef een alternatieve tekst (ALT-tag) mee indien nodig (niet verplicht bij decoratieve afbeeldingen).

• Een alternatieve tekst is de tekst die wordt weergegeven of voorgelezen wanneer de afbeelding niet kan worden getoond. Deze tekst is belangrijk om een toegankelijke website te garanderen.

• Je kan ook de afbeelding bijsnijden

• Je kan tags meegeven aan de afbeelding om een structuur aan te brengen in de mediatheek.

• Of je kan gebruik maken van algemene woordenlijst termen

• Video lokaal:

• Geef een naam aan de video

• Upload het video bestand

• Je kan vrije  tags meegeven aan het bestand.

• Of je kan gebruik maken van algemene woordenlijst termen

• Video Youtube:

• Geef een naam aan de Youtube-video.

• Vul de URL van de video in.

• Je kan vrije tags toevoegen.

• Of je kan gebruik maken van algemene woordenlijst termen

1. Wanneer dit allemaal is ingevuld kan je het content element opslaan.