1. Ga naar de gewenste pagina waar je de afbeeldingen wilt opladen.

1. Klik op Layout

1. Ga naar de sectie waar je het blok wilt toevoegen en klik op blok toevoegen.

1. Zoek in zoekbalk rechts naar “fotoalbum blok” en klik op het resultaat dat je krijgt

1. In de instellingen van het blok kan je aanvinken om een uploadknop toe te voegen. Hierdoor kunnen bezoekers hun eigen afbeeldingen toevoegen aan het fotoalbum.

1. Je kan het blok nu opslaan.

2. Om de pagina op te slaan klik je op layout opslaan bovenaan de pagina.