1. Ga naar de gewenste pagina waar je de afbeeldingen wilt opladen.

1. Klik op Layout

1. Ga naar de sectie waar je het blok wilt toevoegen en klik op blok toevoegen.

1. Zoek in zoekbalk rechts naar “Downloadlijst” en klik op het resultaat dat je krijgt

1. In de instellingen van het blok kan je aanvinken om een upload knop toe te voegen.Dit is enkel mogelijk wanneer je downloadlijst wordt aangemaakt op basis van taxonomie.

1. Je kan het blok nu opslaan.

2. Om de pagina op te slaan klik je op layout opslaan bovenaan de pagina.