De instellingen van de reactie module aanpassen (ENKEL WEBADMIN)

Gewijzigd op Ma, 26 Apr, 2021 om 11:01 AM

  1. Ga naar het overzicht van alle modules die werden geactiveerd op je website. Daarvoor ga je naar instellingen en Paddle CMS Platform om daarna te klikken op modules. Dit kan je zien afgebeeld hieronder. 

  1. Daarna krijg je een overzicht van alle modules geactiveerd voor je website. Zoek in deze lijst naar “Reacties” . Klik hier op.

  1. Wanneer je hierop klikt, kan je naar onder scrollen om onderaan de pagina de instellingen van de module aan te passen. 

  1. Je kan als gebruiker een lijst raadplegen met alle reacties (Dit wordt verder uitgelegd in een volgend hoofdstuk van de module “Reacties”).

  1. Je kan instellen op welke pagina’s de optie mogelijk is om te reageren. Op deze pagina’s kan je dan apart instellen of de bezoeker de mogelijkheid heeft om te reageren. Dit wordt ook verder uitgelegd in het volgende hoofdstuk van de werking van deze module. 

  1. Als webadmin kan je ook instellen om een reactiegoedkeuring over te slaan. Je kan hierbij kiezen welke rollen deze goedkeuring kunnen overslaan. Een reactie moet altijd goedgekeurd worden, maar wanneer je kiest om deze goedkeuring over te slaan, dan worden reacties meteen gepubliceerd op de pagina. 

  1. Wanneer je de module hebt ingesteld, kan je klikken op “Instellingen opslaan” om de instellingen op te slaan. 

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren