Hoe open ik de mediatheek?

Gewijzigd op Thu, 29 Apr 2021 om 11:55 AM

Binnen het Paddle CMS Platform is het mogelijk om afbeeldingen op te slaan op de website. Elke afbeelding wordt dan bijgehouden in een centrale bibliotheek. Dit maakt het mogelijk om op elke pagina dezelfde afbeelding snel terug te vinden. De volgende stappen leren hoe een afbeelding kan worden toegevoegd aan de mediatheek. Hoe je deze mediatheek kan terugvinden wordt in de volgende stappen aangeleerd:

1. Klik op “inhoud” > “media”

1. Door hierop te klikken is het mogelijk om een overzicht te krijgen van alle verschillende afbeeldingen/video’s en documenten die op de website zijn opgeslagen.

2. Je kan eventueel nog afbeeldingen zoeken door de titel of bepaalde tags, die gekoppeld zijn aan de afbeelding, op te zoeken. Dit kan je doen door een filter toe te passen.