De LPDC van CEVI instellen op je Paddle website

Gewijzigd op Wed, 28 Apr 2021 om 04:41 PM

1. Om deze module te gebruiken heb je een api-key nodig die je kan aanvragen bij CEVI.

2. Eenmaal je deze api key hebt ontvangen ga je naar de instellingen van de module via Instellingen - Paddle CMS Platform - Paddle Modules

1. Daar vind je een overzicht van alle modules die beschikbaar zijn voor jouw website. zoek naar LPDC CEVI en klik hierop.

1. Scroll naar onderen om de volledige instellingen van de module te bekijken. Vul de ontvangen api keys in in de voorziene velden

1. Klik daarna op Instellingen opslaan.