Een eigen menustructuur aanmaken in je website

Gewijzigd op Thu, 29 Apr 2021 om 12:59 PM

Naast de structuur die wij voorzien in het Paddle CMS, kan je ook je eigen menu’s aanmaken. Dit door het volgende stappenplan te volgen.

1. Ga naar “Structuur” - “Menu’s”

1. Hier vind je een overzicht van alle menu’s beschikbaar op je website.

1. Klik op “Menu toevoegen”

1. Geef je nieuwe menu-item een titel

1. Je kan je menu ook een samenvatting meegeven zodat andere redacteuren weten wanneer ze de structuur moeten gebruiken.

1. Klik op opslaan om je menustructuur op te slaan.

2. Je wordt nu doorverwezen naar de nieuwe structuur. Je kan vanaf nu starten met links toe te voegen aan de structuur.