Hoe kan ik een vacature aanmaken?

Gewijzigd op Tue, 22 Aug 2023 om 09:46 AM

Hieronder vind je een stappenplan van hoe een vacature kan worden opgebouwd in je website:

1. Ga via inhoud > Inhoud toevoegen > Vacature aanmaken

2. Wanneer je dit hebt gedaan, zie je een overzicht met verschillende plaatshouders die je al dan niet moet invullende

1. Taal: Voor een meertalige website, kan je kiezen welke taal de brontaal is van de pagina.

2. Titel: Geef je pagina een titel

3. Interne naam: Je kan je vacature ook een interne benaming geven die dan gebruikt wordt in bv. een vacature-software programma.

4. Body: In deze plaatshouder kan je algemene informatie over de vacature plaatsen.

5. Daarnaast komen er ook verschillende taxonomieën beschikbaar bij deze module, waarmee je de mogelijkheid hebt om de vacature heel specifiek te maken voor een bepaalde doelgroep.

1. Categorie

2. Sector

3. Ik zoek een job in

4. Ik zoek een functie in/als

5. Rubrieken

6. Type contract

7. Ervaringsniveau

6. Solliciteer online link: Je kan ook een online link plaatsen naar een externe website die de bezoeker meer info geeft.

7. Naam bedrijf (waarbij de vacature beschikbaar is)

8. Contactinformatie om aan te geven wie gecontacteerd moet worden voor deze vacature

9. Jobtitel

10. Locatie

11. Wat verwachten we van je?

12. Wat bieden we aan?

3. Wanneer je alle nodige velden hebt ingevuld, kan je de pagina een verantwoordelijke redacteur toewijzen en een status geven.

4. Daarna kan je de instellingen aan de rechterkant ook nog instellen, om de pagina onder andere in de menu plaatsen;

5. Klik daarna op opslaan om de pagina op te slaan.