Hoe voeg je een wetenschappelijke publicatie toe aan jouw website?

Gewijzigd op Wed, 28 Sep 2022 om 08:39 AM

Hieronder vind je een stappenplan hoe je een wetenschappelijke publicatie kunt toevoegen aan je website:

1. Ga naar Inhoud > Inhoud toevoegen > Wetenschappelijke publicatie

2. Eenmaal hierop geklikt, heb je de mogelijkheid om alle plaatshouders voorzien voor dit contenttype in te vullen.

1. Je kan starten met de algemene informatie in te vullen die bestaat uit een titel voor je wetenschappelijk artikel, een taal (indien je website meertalig is), een bepaalde inhoud die je zelf kan kiezen en een hoofdafbeelding die gebruikt wordt als teaser in de zoekfunctie.

2. Het volgende segment is de citatie. Daarin kan je aangeven welk publicatietype het is, de auteurs van de publicatie, de mesh termen, het jaar van publicatie, eventuele collecties waartoe de wetenschappelijke publicatie behoort, Het berichtsnummer, het type, De uitgever, plaats waar het artikel werd gepubliceerd, de taal waarin werd gepibliceerd. Je kan daarnaast ook het juridisch depotnummer, de studie en de taal van het document aangeven.

3. Je kan in het veldje RIS-export een bestand toevoegen voor de RIS, Let wel op de maximumgrootte van dat bestand is 64mb.

4. Je kan in het volgende veld aangeven welke artikelen uit het rapport werden goedgekeurd door een peer review.

5. Je kan ook eventuele downloads toevoegen en eventuele andere interessante links.

6. Je kan ook nog een contactpersoon aan je wetenschappelijke publicatie toevoegen en extra termen ingeven, zodat ook andere interessante rapporten worden weergegeven.

7. Als laatste kan je nog een timestamp aan je publicatie geven.

3. Wanneer alle gewenste velden werden ingevuld heb je de mogelijkheid om de overige instellingen van de pagina nog aan te passen, zoals de menu-instellingen.

4. Daarna geef je de pagina een status en kan je die opslaan.