Hoe kan een bedrijf of vereniging zijn eigen pagina’s bewerken?

Gewijzigd op Thu, 29 Sep 2022 om 11:24 AM

Eerst en vooral heeft elk bedrijf of elke vereniging zijn eigen account nog. Maak een account aan en voeg als rol “Verantwoordelijke bedrijf of vereniging” toe. Bedrijven kunnen enkel een eigen account aanmaken als je ook de “Gebruikersregistratie” module gebruikt.

Zodra deze persoon nu gaat inloggen (via mijnwebsite.be/user) komt deze persoon in het dashboard terecht. Daar ziet hij/zij een blok met zijn eigen bedrijfspagina. Via de knop “aanmaken” of “bewerken” kan de bedrijfspagina/verenigingspagina aangemaakt of bewerkt worden.

De gebruiker kan nu alle velden invullen. Deze rollen hebben geen toegang tot de volledige mediatheek maar zien enkel de bestanden die ze zelf opgeladen hebben.

Zodra de pagina opgeslagen wordt, zal deze in de back-end beschikbaar zijn in de status goed te keuren. Wie verwittigd wordt bij het aanmaken of bewerken van een pagina kan daar jouw project manager ingesteld worden. De hoofdredacteurs van de website kunnen deze pagina dan in de structuur plaatsen, aanvullen met tags en publiceren.

Wanneer de verantwoordelijke persoon zijn pagina gaat udaten, komen deze aanpassingen ook steeds in de status “Goed te keuren”.