Hoe activeer en deactiveer ik de onderhoudsmodus?

Gewijzigd op Mon, 07 Nov 2022 om 10:25 AM

Je kan de onderhoudsmodus enkel activeren of deactiveren wanneer je webadmin rechten hebt in het CMS.

1. Ga naar Instellingen
  2. Onder "Ontwikkeling" kies voor "Onderhoudsmodus"
  3. Vink het vinkje "De website in onderhoudsmodus zetten" aan of uit (naar gelang je wil activeren of deactiveren)
  4. Wijzig de boodschap de getoond moet worden aan de bezoekers wanneer de website in onderhoud is
  5. Klik op instellingen opslaan
  6. Je hebt de onderhoudsmodus nu geactiveerd of gedeactiveerd.