Hoe kan je automatisch je velden laten invullen bij een webformulier?

Gewijzigd op Fri, 05 Jan 2024 om 09:46 AM

• Door gebruik van attributen kan je ervoor zorgen dat veldjes bij een webformulier automatisch ingevuld kunnen worden.
  • De bedoeling is dat er een zo'n attribuut wordt ingevuld als sleutel bij een webformulierveldje.

Hoe kan ik dit instellen?

1. Eerst geef je het element een titel, daarna klik je de blauwe knop "Bewerken" om de sleutel van het element aan te passen.
  2. Vervolgens vul je een attribuut in bij "Sleutel", in dit geval als voorbeeld "fname" om de voornaam automatisch te laten invullen.
  3. Hieronder een voorbeeldje hoe het er kan uitzien:

Welke attributen kan ik gebruiken?

Hieronder kan je alvast een lijstje vinden met attributen die gebruikt kunnen worden:

=> Meer informatie kan je ook hier terugvinden: https://boldist.co/development/autofill-form-data/