De module "Gepubliceerde pagina - Emailnotificatie" instellen

Gewijzigd op Tue, 22 Aug 2023 om 02:02 PM

1. Ga naar Instellingen > Paddle CMS Platform > Paddle modules
  2. Kies voor de module "Gepubliceerde pagina's - Emailnotificatie"
  3. Geef het gewenste onderwerp van de e-mail die verzonden wordt bij een notificatie
  4. Inhoud van de mail die verzonden wordt bij een notificatie
  5. Voor welke paginatypes wil je een notificatie kunnen verzenden
  6. Moet er enkel een notificatie gestuurd worden voor nieuwe pagina's of ook bij updates van bestaande pagina's?
  7. Hoe frequent moeten deze mails uitgestuurd worden en op welke weekdag en tijdstip?
  8. Sla de module - instellingen op