Hoe kan ik een nieuwe pagina maken op basis van een template?

Gewijzigd op Tue, 21 Nov 2023 om 11:29 AM

Om een nieuwe pagina te maken, kan je starten op 2 manieren:

1. Via het toevoegen van een pagina
  2. Via het overzicht van templates

1. Via het toevoegen van een pagina

1. Ga naar Inhoud > Inhoud toevoegen
  2. Kies het gewenste paginatype
  3. Klik bovenaan of onderaan op de knop "Genereren via template"
  4. In het template overzicht zie je nu alle beschikbare templates voor jouw pagina type
  5. Bij de template die je wil gebruiken klik bij acties op "Template gebruiken"
  6. Klik op Template gebruiken om te bevestigen dat je wil starten met deze template
  7. Je nieuwe pagina werd aangemaakt en krijgt nu als titel "Naam van de template - Gebaseerd op template"
  8. Je kan de pagina nu bewerken zoals elke pagina. De blokken die toegevoegd werden in de template, staan nu automatisch op jouw pagina

2. Via het overzicht van templates

1. Ga naar Inhoud > Templates
  2. Bij de template die je wil gebruiken klik bij acties op "Template gebruiken"
  3. Klik op Template gebruiken om te bevestigen dat je wil starten met deze template
  4. Je nieuwe pagina werd aangemaakt en krijgt nu als titel "Naam van de template - Gebaseerd op template"
  5. Je kan de pagina nu bewerken zoals elke pagina. De blokken die toegevoegd werden in de template, staan nu automatisch op jouw pagina