Release note van 16 maart 2023

Gewijzigd op Wed, 24 Apr 2024 om 02:40 PM

In de release van 16 maart 2023 zijn er nieuwe functionaliteiten en verschillende optimalisaties toegevoegd aan het Paddle CMS Platform en de modules.

ℹ️ De volgende release is voorzien op 13 april 2023.

Nieuwe features ✅

• Module: Parallax

Met deze nieuwe module kun je een parallax-effect toevoegen aan een achtergrondafbeelding van een sectie. De achtergrondafbeelding en de tekst bewegen hierdoor afzonderlijk van elkaar.
  • Module: Grafieken - Counter
    • Er werd een 'Counter' component toegevoegd aan de Grafieken module, dit is een geanimeerde teller die telt van 0 tot het ingevoerde getal, op basis van de intervallen die je zelf instelt. Ideaal om gerealiseerde doelstellingen extra in de verf te zetten.
      (bvb. tot 5000 tellen in intervallen van 100)

• Zichtbaarheid van de taalselector
    • We hebben de optie toegevoegd om centraal te bepalen of je de taalselector (per taal) wil tonen of niet. Dit is een handige oplossing tijdens het vertalen of het controleren van een live website.

Optimalisaties ?

• Mollie betalingsnotificaties
    • Probleem opgelost waarbij meerdere bevestigingsmails werden verzonden na een succesvolle betaling.
  • VUB Sync module
    • Webadmins zouden nu de module-instellingen moeten kunnen configureren.
  • Bulk image uploads
    • Probleem opgelost waarbij het uploaden van afbeeldingen met toegevoegde tags in bulk resulteerde in overgeslagen bestanden.

Ontwikkeling op maat ?

• GO! Onderwijs - GO! App Store
  • SESARU
  • Gent - MOLMOD
  • INOVIM

Security updates ?

• Diverse beveiligingsupdates werden doorgevoerd.