Release note van 13 juli 2023

Gewijzigd op Wed, 24 Apr 2024 om 02:46 PM

In de release van 13 juli 2023 zijn er een aantal nieuwe functionaliteiten en optimalisaties toegevoegd aan het Paddle CMS Platform en de modules.

ℹ️ De volgende release is momenteel voorzien op 31 augustus 2023.

Nieuwe features ✅

• Uitbreiding van de 'Kostprijsberekeningstool' module
    • Hoofd- en subcategorieën kunnen nu eenvoudig hiërarchisch weergegeven worden.

• Zichtbaarheid van de taalselector
    • Je kan nu instellen dat een taal enkel getoond mag worden wanneer er een vertaling beschikbaar is. Meer info vind je in dit helpdesk artikel.

Optimalisaties ?

• Verbeteringen aan het basis CMS
    • Exports van pagina's naar .csv bevatten geen dubbele revisies meer.

• Sortering op creatiedatum en publicatiedatum werd voor lijsten geüpdatet.

• Interne links tonen een gebruiksvriendelijke URL-alias.

• Weergave van Artspagina's
    • Specialisaties kunnen nu ook getoond worden in het 'arts team' blok.

• Lege velden tonen geen extra witruimte meer.

• Verbeteringen aan de boekingskalender
    • We zijn de boekingskalender volop aan het verbeteren.
      Deze heeft nu al een grondige update gekregen. Verdere optimalisaties kun je in de volgende release verwachten.

• Verdere voorbereidingen voor Drupal 10

Ontwikkeling op maat ?

• GO! App Store
  • GO! Academy
  • GO! Thema
  • UGent MOLMOD

De werking van de Helpdesk ?‍♂️

Om de werking van de helpdesk te verduidelijken hebben we onder meer deze 3 artikels gepubliceerd op de Kennisbank:

Volgende release ?️

• De volgende release is momenteel voorzien op 31-08-2023.

• Wil je alle volgende release data reeds in je agenda plaatsen, bekijk dan gerust het overzicht van de voorlopige data in onze helpdesk via deze link.