Een pagina bewerken via het tabblad inhoud

Gewijzigd op Fri, 16 Apr 2021 om 03:35 PM

Een eerste mogelijkheid is om een pagina te bewerken via het tabblad “inhoud”. Aan de hand van het overzicht kan je makkelijk de verschillende pagina’s bekijken en bewerken. Volgend stappenplan geeft meer uitleg over hoe je dit kan doen.

1. Allereerst navigeren we naar de tab “inhoud” onder “website bewerken”

1. Op deze pagina zie je een volledig overzicht van alle pagina’s.

1. Kies een pagina die je wilt bewerken, om de pagina te bewerken, klik je op bewerken onder de tab “Acties”.

1. Als je op “Bewerken” hebt geklikt, ga je verder naar de backend van de pagina om die pagina te bewerken.

1. Je kan nu de verschillende gewenste aanpassingen aanbrengen aan je website. Wanneer je alle aanpassingen hebt doorgevoerd, kan je de pagina opslaan door onderaan op “Opslaan” te klikken.