Een pagina bewerken via navigatie doorheen je website

Gewijzigd op Fri, 16 Apr 2021 om 03:36 PM

Daarnaast is het ook mogelijk om pagina’s te bewerken, terwijl je surft door de website. Let wel op: je moet hiervoor ingelogd zijn.

Deze mogelijkheid zorgt ervoor dat de gebruiker zijn website op een flexibele wijze kan beheren.

De afbeeldingen die hieronder worden gebruikt, zijn afbeeldingen genomen vanuit een website waar geen styling in werd geplaatst. Op jouw website zal dit aangepast worden naar de styling die je hebt gekozen.

1. Navigeer door je website, naar de pagina die je wilt bewerken. In dit voorbeeld willen we de “Test”-pagina bewerken die onder hoofdmenu te vinden is.

1. Wanneer je op de gewenste pagina bent beland, kan je de pagina bewerken door op de knop bewerken te klikken. Deze knop bevindt zich aan de bovenkant van de pagina.

2. Als je op “Bewerken” hebt geklikt, ga je verder naar de backend van de pagina om die pagina te bewerken.

1. Je kan nu de verschillende gewenste aanpassingen aanbrengen aan je website. Wanneer je alle  aanpassingen hebt doorgevoerd, kan je de pagina opslaan door onderaan op “Opslaan” te klikken.