Eenmalige embed widget toevoegen aan je pagina

Gewijzigd op Fri, 01 Sep 2023 om 03:59 PM

1. Ga naar de pagina, waar je de eenmalige embed widget wilt plaatsen.

1. Klik op Layout.

1. Ga naar de sectie waar je de embed widget wilt plaatsen

2. Klik op Blok toevoegen.

1. Rechts krijg je een overzicht met alle blokken beschikbaar voor je pagina.

1. Boven het zoekveld, klik je op aangepast blok invoegen.

1. Klik op Embed widget.

1. Geef je embed widget een titel. Daarnaast kan je ook bepalen of je de titel op je pagina weergeeft. DIt kan je doen door te klikken op “Titel weergeven”.

2. VOORBEELD VOOR GOOGLE MAPS WIDGET maar natuurlijk kan je dit ook doen met bijvoorbeeld Sociale media.
    Daarna moet de html code van het element worden ingevoerd. Voor deze handleiding voorzien we het embedden van een google maps kaart.
    1. Ga naar Google maps en neem de gewenste kaart, klik daarna op het optie-icoon, zoals hieronder wordt aangetoond.

1. Kopieer de code in het html veld in het Paddle CMS.

1. Wanneer dit allemaal werd ingevuld, klik je op opslaan om het blok toe te voegen aan je pagina.