De instellingen van de externe link module

Gewijzigd op Mon, 03 Oct 2022 om 08:40 AM

Je kan de instellingen van de externe links beheren door de volgende stappen te volgen.

1. Ga naar instellingen en naar Paddle modules zoals hieronder afgebeeld staat.

1. Je krijgt een overzicht van alle modules die werden geactiveerd voor je website. Tussen deze lijst vind je Externe link module. Klik daarop.

1. Onderaan de pagina vind je nu de optie om de instellingen van de externe link te openen.

1. Je wordt nu doorverwezen naar een pagina waar je alle instellingen van de externe link module kunt aanpassen.

1. Wanneer je de instellingen hebt gewijzigd, kan je deze makkelijk opslaan door op de knop “Instellingen opslaan” te klikken.