Hoe verjaardagen en werkdagen toevoegen aan een contactpersoon

Gewijzigd op Thu, 29 Sep 2022 om 11:31 AM

Deze module werkt hetzelfde als de basismodule “Contactpersonen”. De stappen van de basismodule worden hier nog eens herhaald met de extra velden, waar je de geboortedatum en de werkdagen van de contactpersoon kunt invullen.

1. Ga naar “inhoud” - “inhoud toevoegen”

2. Klik op “Contactpersoon” om een contactpersoon pagina aan te maken.

1. Bij taal kies je in welke taal je de pagina wil aanmaken ( Automatisch ingesteld op Nederlands)

2. Vul verder alle velden in die nodig zijn (Velden die niet worden ingevuld, worden ook niet getoond):

• Voornaam en achternaam van de contactpersoon

• Geboortedatum: Hier kan je de geboortedatum van je contactpersoon invullen. Aan de hand van dit veld wordt de verjaardag berekend.

• De organisatie waartoe ze behoren

• Waarbij je hun mobiele nummer kunt invullen

• De organisatie kunt opzoeken binnen de database van het Paddle CMS

• De functie die de persoon uitvoert binnen de organisatie

• Het kantoor waar deze persoon werkt

• Het e-mailadres van de persoon

• Het telefoonnummer van de contactpersoon

• Je kan aanvinken of je de contact informatie van de organisatie wilt ophalen. Hierdoor moet je minder manueel gaan invullen

• Je kan telkens de contactpersoon toevoegen aan verschillende organisaties. door op de knop “Lid van organisatie toevoegen” te klikken.

• Je kan een website intypen met telkens de URL  en de alternatieve tekst die zal dienen als link.

• Mogelijkheid om je Skype ID te delen met bezoekers.

• Links naar Social media kanalen van de persoon

• Als laatste kan je ook een hoofdafbeelding toevoegen van je contactpersoon.

• Door Werkdagen aan te vinken, krijg je de mogelijkheid om de werkdagen van je contactpersoon in te vullen.

1. Geef de algemene taxonomie in van de website en klik op opslaan om de pagina in de database te plaatsen.

2. Vergeet ook zeker niet de instellingen aan de rechterkant.

1. Aan de rechterkant van je pagina vind je nog enkele instellingen voor je pagina, zoals menu-instellingen. Menu-instellingen zorgen ervoor dat je je pagina kunt toevoegen aan je structuur. Om dit te activeren klik je op “Voorzie een menulink”. Wanneer dit aangevinkt staat kan je de pagina toevoegen aan een of meerdere structuren.

1. Je kan ook kiezen om je pagina niet vindbaar te maken voor interne zoekfuncties. Dit kan je instellen door het vakje “Uitsluiten van externe zoekfunctie” aan te vinken.

1. Je kan er ook voor zorgen dat je pagina niet gevonden wordt door de externe zoekfuncties. Dit kan je doen door de metatags aan te passen.

1. Klap het menu van de metatags open.

2. scroll naar onderen tot je de aanvinkmogelijkheid vindt om noindex aan te vinken. Deze optie zorgt er voor dat externe zoekmachines de pagina niet weergeven in hun zoekresultaten.

2. Je kan ook zelf instellen wanneer een pagina gepubliceerd wordt en wanneer deze gedepubliceerd wordt.

1. Dit kan je instellen door op de tab “Publicatie-opties” te klikken.

1.  Sla de pagina op met gewenste status