Een notulenpagina toevoegen aan je Paddle website

Gewijzigd op Tue, 30 May 2023 om 04:18 PM

1. Ga naar inhoud - Inhoud toevoegen.

1. In het overzicht van alle verschillende paginatypes klik je op Notulen.

1. Je krijgt een overzicht met alle verschillende velden die je kan invullen.

1. Nummer: het nummer die je notule gaat hebben.

2. Titel: De titel van je notule.

3. Inhoud: je kan een inhoud toevoegen aan je pagina. Dit wordt dan bovenaan de pagina na de titel en het nummer weergegeven.

4. Je kan de pagina een hoofdafbeelding geven. Dit wordt dan weergegeven bij de zoekresultaten in de interne zoekfunctie of wanneer je de pagina gaat delen op social media

5. Datum van het besluit: Je kan de exacte datum meegeven van het besluit.

6. Datum van de publicatie

7. Je kan de geldigheid van je notule meegeven.

8. De locatie waar de notule werd bekrachtigd.

9. Je kan ook een brondocument toevoegen vanuit de mediatheek of vanuit je computer uploaden. Indien je een notule uploadt vanuit je computer, dan zal deze automatisch worden toegevoegd aan de mediatheek.

10. Je kan ook bijkomende documenten uploaden.

11. Indien de bijhorende gemeenteraad live werd uitgezonden, kan je hier ook een livestream link aan toevoegen of een externe website linken voor de bezoeker.

2. Naast deze invulvelden heb je ook nog enkele pagina-opties aan de rechterkant van je scherm, waar je de pagina verder kan instellen.

1. Aan de rechterkant van je pagina vind je nog enkele instellingen voor je pagina, zoals menu-instellingen. Menu-instellingen zorgen ervoor dat je je pagina kunt toevoegen aan je structuur. Om dit te activeren klik je op “Voorzie een menulink”. Wanneer dit aangevinkt staat kan je de pagina toevoegen aan een of meerdere structuren.

1. Je kan ook kiezen om je pagina niet vindbaar te maken voor interne zoekfuncties. Dit kan je instellen door het vakje “Uitsluiten van externe zoekfunctie” aan te vinken.

1. Je kan er ook voor zorgen dat je pagina niet gevonden wordt door de externe zoekfuncties. Dit kan je doen door de metatags aan te passen.

1. Klap het menu van de metatags open.

2. scroll naar onderen tot je de aanvinkmogelijkheid vindt om noindex aan te vinken. Deze optie zorgt er voor dat externe zoekmachines de pagina niet weergeven in hun zoekresultaten.

2. Je kan ook zelf instellen wanneer een pagina gepubliceerd wordt en wanneer deze gedepubliceerd wordt.

1. Dit kan je instellen door op de tab “Publicatie-opties” te klikken.

1. Wanneer alle velden werden ingevuld, kan je de website opslaan met de juiste status.

BELANGRIJK

• Zoekpagina's waarbij gefilterd kan worden tussen twee data, kunnen het notulen contenttype niet combineren met andere contenttypes met data velden.
  • De algemene zoek met filters, kan wel notulen combineren met andere contenttypes.