Een bestaande redirect bewerken

Gewijzigd op Thu, 29 Apr 2021 om 08:53 AM

Je kan vanuit deze pagina ook je redirect gaan bewerken. Dit doe je door de volgende stappen te volgen.

1. Ga met je muis naar de redirect die je wenst aan te passen. rechts zie je actieknoppen. Klik op “Bewerken” om je redirect te bewerken.

1. Door hierop te klikken kom je op een nieuw scherm terecht, waar je de verschillende instellingen van de redirect kunt instellen.

Redirect verwijderen

Vanuit het overzicht is het ook mogelijk om verschillende redirects tegelijk te verwijderen. De volgende stappen leren je hoe je de redirects kunt verwijderen.

1. Voor elke redirect die je wilt verwijderen kan je vakje links van de redirect aanvinken. Vink de gewenste redirect aan.

1. Bovenaan vind je de de knop “Toepassen op geselecteerde items”.

1. Daarna zal een bevestiging gevraagd worden. Wanneer je zeker bent dat het mag verwijderd worden, klik je op “verwijderen”.

Redirect toevoegen

Naast een aparte instelling om een redirect toe te voegen, is het ook mogelijk om vanuit het overzicht een redirect toe te voegen. De volgende stappen tonen hoe je deze redirect vanuit de overzichtspagina kunt toevoegen.

1. Bovenaan het overzicht, vind je een knoop “Redirect toevoegen”. Klik daarop.

1. Wanneer je hierop klikt, krijg je een nieuwe pagina waar je je nieuwe redirect kunt instellen.

1. Wanneer je klaar bent, klik dan op Opslaan om de redirect op te slaan.